El PP d’Almassora demana ampliar el servei d’autobús a l’UJI després de les queixes pel col·lapse del servei

El Partit Popular d’Almassora ha fet una crida al PSOE per revisar el contracte del servei d’autobús a l’UJI que va posar en marxa el Partit Popular durant el mandat “amb l’objectiu d’evitar deixar al carrer alumnes que confien en aquest transport per accedir al campus”.

La proposta la presenta la regidora del PP, Ana Archilés, després d’atendre les queixes d’alumnes que divendres passat 23 de setembre accedirien a la ruta de les 8.25 hores del matí i “l’autobús va passar de llarg en una de les parades en anar complet”.

Els alumnes es van quedar sense poder accedir al transport que Almassora comparteix amb Borriana i la solució va ser buscar mitjans alternatius o, en alguns casos, esperar la següent ruta de l’autobús.

“És evident que aquest no és un problema puntual, sinó que es repeteix periòdicament, i la solució deu venir de la mà dels que governen. Per això demanem al PSOE i al seu soci de Ciutadans que s?escoltin, en primer lloc, als alumnes que utilitzen aquest transport. D’altra banda, demanem que revisin el servei i adeqüin les necessitats del mateix a la demanda. Finalment, que mantinguin un control més gran del transport per evitar que les circumstàncies viscudes aquest divendres i que lamentablement es reprodueixen de forma habitual els divendres, es tornin a produir”.

Al PP, explica Archilés, “seguirem exercint d´altaveu dels nostres joves”. “Cal escoltar les seves demandes i atendre les seves necessitats, i aquest autobús, que vam posar en marxa durant la nostra etapa de govern i al que posteriorment s’hi van sumar les localitats de Borriana i Vila-real, n’ha de ser exemple i model. En cas de detectar-se incidències, cal treballar de manera àgil i diligent per resoldre-les. I al PP estem preparats per servir els nostres joves, escoltar les seves protestes i resoldre els seus problemes”, ha conclòs Archilés.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: