El PP d’Alfondeguilla proposa ajuts per als alumnes del col·legi Castro

El Partit Popular d’Alfondeguilla proposa per a la legislatura següent diverses mesures fiscals encaminades a reduir la pressió inflacionista a què han de fer front els veïns de la localitat després de les contínues pujades del preu de la llum, els carburants o l’alimentació.

Així, proposen la reducció de fins a un 50% de l’IBI durant tres anys per als veïns que apostin per la instal·lació d’energies renovables, reducció del 50% de la plusvàlua al tram municipal i dotació econòmica als alumnes del col·legi Castro d’Alfondeguilla, estiguin empadronats o no al municipi. D’aquesta manera, Ventura pretén que es matriculin més nens en aquest centre escolar i no córrer el perill que el tanquin.

Reivindicacions a Sanitat

Així mateix, l’equip que lidera Salvador Ventura continuarà exigint més hores de metge i la Unitat d’Hospitalització a Domicili, un servei que només arriba a San José -a 3 quilòmetres d’Alfondeguilla- i que és essencial per atendre les persones malaltes i grans.

Així mateix, des del PP aposten per potenciar els serveis socials, l’ajuda a domicili, la Menjar a Casa o la teleassistència com a eixos del programa social en suport als més necessitats.

Suport a les festes i associacions

També el PP continuarà amb el suport a les entitats socials com l’Associació de Jubilats, les Mestresses de Casa, la Unió Musical o els dos clubs de muntanya, a més de potenciar la Setmana Cultural, les Festes Patronals i les Festes d’Agost com a emblema i orgull de la localitat.

Informació i Foto: PP Alfondeguilla

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: