El PP Castelló insta el govern a posar solucions a les plagues de mosquits que denuncien els veïns especialment al Grau i que espanten els turistes

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, insta el govern municipal d’Amparo Marco a posar solucions a les plagues de mosquits que afecta els castellonencs, especialment a la zona del Grau, tal com denuncien des de l’associació de veïns de la Marjaleria i altres particulars que resideixen a la zona. Un problema que, a més, espanta els turistes en plena temporada alta.

“Les picades de mosquits tornen a portar de cap a molts veïns i només estem a l’abril, cal adoptar solucions des de ja per evitar una altra campanya turística com la de l’any passat on va suposar un problema de salut pública amb veïns que van acabar acudint a urgències per la virulència de les picades i amb les consegüents pèrdues econòmiques que suposa per al sector turístic, just quan els negocis intenten pal·liar les pèrdues econòmiques ocasionades per la pandèmia”, explica la portaveu Popular.

És per aquest motiu que avui mateix els populars han demanat a l’equip de govern municipal, a la comissió informativa, que activin, com més aviat millor, tant els tractaments terrestres com els aeris per no tornar a arribar a tarda. “Un any com aquest, amb tantes expectatives posades al sector turístic per a la reactivació econòmica, “l’Ajuntament com a administració més propera i en col·laboració amb altres administracions ha de posar tot de la seva part perquè els mosquits no acabin alterant la vida diària, com va passar l’estiu passat obligant a suspendre entrenaments de futbol base o buidant les terrasses de l’hostaleria davant la impossibilitat d’asseure’s tranquil·lament sense ser crivellats per aquests insectes”, afegeix Carrasco.

Carrasco insisteix a redoblar esforços en la lluita contra les plagues de mosquits no només a la Marjalería i el Grao, sinó a tots els districtes de la ciutat. “A les instal·lacions esportives municipals, als parcs, jardins i places perquè siguin pols d’atracció de visitants i no tinguin l’efecte contrari.

“Castelló no es pot tornar a permetre una altra problemàtica a causa dels mosquits i els seus molestos i desagradables efectes. No hi pot tornar a haver manca de previsió, ni de coordinació en un assumpte que se sap tenim cada any. No podem tornar a arribar tard com l’any passat, recordem que quan a altres municipis ja estaven actuant amb tractaments efectius contra les plagues, a la capital el tripartit ni tan sols havia sol·licitat els permisos per fumigar des de l’aire veient que els tractaments terrestres no eren suficients”, conclou la portaveu Popular.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: