El PP Castelló exigeix invertir al centre de salut de Sant Pere per revertir goteres i frenar les plagues

El Partit Popular ha exigit inversió per millorar les condicions del centre de salut del carrer San Pedro, a Almassora, amb l’objectiu de revertir goteres i plagues que es colen en una instal·lació inaugurada l’octubre del 1986.

Fa 46 anys “Almassora va inaugurar un centre de salut que coneixem popularment com l’ambulatori que avui ha esdevingut centre de referència per a la nostra població després que el PSOE decidís desmantellar les instal·lacions del Centre Sanitari Integrat de Pio XII”. “Avui aquest centre pateix goteres que lluny de reparar-se van creixent amb cada temporal i s’hi han detectat plagues que els sanitaris han hagut d’aturar de motu propi perquè les inversions no arriben”.

Per a la portaveu del PP a Almassora, María Tormo, és evident que des del 2015 “el nostre poble ha perdut molta salut”. “Tenim una alcaldessa, Merche Galí, que només sap fer-se fotos, però que és incapaç de resoldre els problemes. Al contrari, ens ho crea perquè prefereix donar l’esquena a una realitat que en matèria sanitària empitjora cada dia”.

Per Tormo, “el meu poble necessita invertir i reforçar aquest pilar de l’estat de benestar davant d’un PSOE que ha decidit dinamitar-lo”. I avui “el centre que està proper a complir mig segle de vida rep centenars de pacients que han d’esperar al carrer mentre el Centre Sanitari Integrat que vam inaugurar el 2011 s’ha desposseït d’especialitats i professionals en un atac inaudit contra la sanitat pública. I l’alcaldessa segueix apoltronada al seu despatx”.

Al PP “estem preparats per frenar aquest càstig”. “Exigim inversions per al nostre centre de salut del carrer Sant Pere i lluitarem per incorporar aquest centre mèdic al pla d’inversions sanitàries per revertir les greus carències que registra”. “Els professionals ens han demostrat que davant de l’adversitat hi podem comptar. Que davant de polítics que els neguen recursos bàsics i col·lapsen les seves consultes, hi ha la seva vocació. Que quan els necessitem, hi són”.

I aquest sobreesforç, ha assenyalat María Tormo, “que ve provocat per polítiques que ens fan mal, tenen els dies comptats. Hi ha una altra forma de governar, cal treballar i és urgent exigir un lloc al mapa per a Almassora. El que durant aquests anys el PSOE ha intentat desdibuixar negant-nos una cosa tan bàsica com la salut”, ha conclòs la portaveu.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: