El PP Castelló exigeix inversió en rodalies

El Partit Popular de Castelló ha exigit al Consell de Ximo Puig la defensa dels interessos dels ciutadans de la província davant la xafogor d’un Govern del PSOE que pretén apedaçar amb rebaixes als bitllets la seva ineficàcia en la gestió.

“El caos que ha sembrat el PSOE al transport ferroviari és dramàtic. Mai un servei tan eficient, puntual, útil i valuós per als castellonencs no havia rebut un atac tan lesiu per part d’un govern”. “Però ha hagut de venir el PSOE per atacar-lo, provocar la fuga de viatgers, desmantellar la 12 freqüències implantades pel PP entre Castelló i Vinaròs per reduir-les a 9, i privar els combois de maquinistes perquè han estat incapaços de preveure amb antelació les jubilacions”.

I ara, afirma la portaveu provincial del PP a Castelló, Salomé Pradas, “anuncien rebaixes com si aquesta fos la solució a tots els problemes. És una vergonya i un insult als castellonencs aquest càstig injust perquè per més que el bo de tren s’abarateixi, la retallada en les freqüències i la impuntualitat en els combois continuarà llastrant aquest recurs que el PP va convertir en òptim”.

Per tot això, assenyala Pradas, “enfront de la propaganda socialista i les rebaixes ineficaces que aplica l’esquerra”, des del PPCS, “continuem exercint d’altaveu dels interessos de les famílies de Castelló. Dels ancians, els joves, els grans i els estudiants que tenien a la línia C6 un transport segur i eficient”. El que el PP va garantir el 2018 habilitant 12 freqüències per sentit entre Castelló i Vinaròs, i el que va assegurar amb un Pla de millora de la qualitat de rodalies de la Comunitat Valenciana dotat amb 1.436 milions d’euros.

“Avui”, ha recordat la portaveu provincial del PPCS, “d’aquesta quantia reservada pel PP el PSOE s’ha limitat a executar un 15% quan el percentatge que ara mateix hauria d’estar materialitzat és del 80%”. “Aquesta és la dramàtica realitat. La que demostra que l?esquerra no treballa, només es fa fotos i ven fum. La propaganda que tants diners ens costa a tots i que tan poc aprofita per donar servei”, ha conclòs Pradas.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: