El PP Castelló amb el sector pesquer

El Partit Popular ha tornat a donar suport avui a el sector pesquer en la seva protesta per les restriccions que imposa Europa i que cada vegada més asfixien el sector. El regidor de el Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló Vicente Guillamón ha assistit al costat de l’diputat provincial de el Partit Popular Andrés Martínez i la senadora d’el Partit Popular per Castelló Salomé Pradas a la lectura de l’manifest al Port de Castelló, amb motiu de l’aturada convocada per les embarcacions d’arrossegament i de tremall a tota la Comunitat Valenciana.

“El PSOE, en lloc d’agafar avui la pancarta el que ha de fer és dir-li als seus socis de partit al Govern que defensi els interessos de el sector pesquer de Castelló a Brussel·les”, ha assenyalat. Per als Populars, la pesca és un pilar fonamental de l’economia que “no mereix el tracte desigual que se’ls està donant, per això exigim que el govern de Pedro Sáchez defensi a Europa als nostres pescadors, a un sector de què depenen directament o indirectament milers de famílies “, afegeix Guillamón.

Els pescadors defensen que perquè la pesca sigui viable necessiten al menys 190 dies d’activitat anual, però amb els plans d’Europa es queden a 160 pel que veuen molt difícil aguantar així. Cal recordar que en el passat ple municipal, a proposta de el Partit Popular, tots els grups polítics es van unir per defensar el sector pesquer, “l’alcaldessa Amparo Marco ha de ser la primera a vetllar perquè l’acord plenari es compleixi, alçant la veu davant el govern de Pedro Sánchez en defensa dels nostres pescadors “, conclou Guillamón.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: