El PP Borriana sol·licita al PSOE el pla de xoc contra els mosquits perquè “a Borriana ja piquen”

El Partit Popular de Borriana reclamarà al PSOE aquest dijous en comissió informativa el pla de vols i els tractaments previstos per aturar la plaga de mosquits “que a Borriana ja piquen encara que als despatxos PSOE i Compromís no els pateixin”.

Així ho ha considerat el regidor del PP a la localitat, Vicente Tejedo, que ha apostat per facilitar “la màxima informació a la ciutadania sobre una plaga que s’ha convertit en un problema de salut pública que l’esquerra va venir a resoldre i que a la pràctica ha empitjorat”. “Avui els que van garantir els vols a la ciutat segueixen sense moure fitxa i la ciutadania ja pateix les picades d´una plaga que s´ha desestacionalitzat i és present tot l´any”.

Des del PP, assenyala Tejedo, “volem saber què han fet PSOE i Compromís al llarg d´aquest exercici per garantir que la població pot sortir al carrer sense ser crivellada”. Una petició que es formula “quan sabem que hi ha altres localitats que ja han fet vols per controlar la plaga de mosquits”.

En el cas de Borriana, “no hem vist vols i tampoc sabem si tenen prevista alguna acció aèria, perquè quan el PSOE era a l’oposició eren imprescindibles i des que governen ja no ho són”. En aquest sentit, assenyala Tejedo, “el que sí que és preocupant és que l’esquerra que governa segueixi callada mentre al carrer les queixes s’agreugen per dies”.

Per al PP, “cal actuar, informar i conscienciar sobre les mesures que a nivell particular es poden adoptar per tallar la plaga”. Però igual de fonamental “és complir amb la normativa que l’esquerra va trigar anys a dissenyar i que ara incompleix de manera sistemàtica”. “La realitat és que els mosquits són cada vegada més presents a la nostra vida diària i el que no es pot permetre és encoratjar el descontrol d’una plaga que cregui no només problemes sanitaris, sinó també econòmics i turístics”, ha considerat el regidor.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: