El PP afirma que el Consell repeteix en 2018 el 46% de les inversions de Castelló perquè no van ser executades

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

La secretària general del Partit Popular de la província de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha assegurat que el 46% de les inversions que el Consell té previst realitzar a la província de Castelló són les mateixes que ja es van pressupostar per a 2017. “Un cop més, l’esquerra demostra que no sap gestionar perquè ens explica com noves gairebé la meitat de les inversions que tenen previst fer el proper any “.

“El Consell de Puig i Oltra es burlen de la província de Castelló perquè les inversions són pràcticament un calc respecte l’any passat i són un calc perquè no les han realitzat, per tant els comptes de 2018 són una mentida perquè de nous tenen ben poc “, ha apuntat la secretària general del PPCS.

Així doncs, entre moltes altres, es repeteixen les inversions per al centre de salut de Moncofa, però amb un pressupost menor que el 2017; la millora de la seguretat vial de la CV-141, a Peníscola, que també veu reduït el pressupost; els dos centres de salut de la Vall d’Uixó amb el mateix pressupost que el 2017; la reparació del moll de la llotja del port de Vinaròs; el centre de salut de Vilafamés o la residència de discapacitats de Vila-real. “Totes aquestes obres apareixen en el pressupost de 2018 perquè no les van executar. Que no ens les venguin com noves”, ha matisat Vicente-Ruiz.

Per la mandatària popular “els pressupostos de Puig i Oltra són decebedors perquè repeteixen gairebé la meitat de les inversions, deixen fora al 90% dels municipis de la província, però pugen a 12.000 euros el sou als consellers que són funcionaris, augmenten les partides del president i de la vicepresidenta per poder contractar més assessors i han trobat 110 milions d’euros per obrir Tele Oltra i, com a Catalunya, contribuir a l’adoctrinament nacionalista “.

Elena Vicente-Ruiz ha assegurat que “els pressupostos del Consell no solucionen els problemes dels castellonencs. A dia d’avui hi ha més de 15.000 nens en barracons, congelen el pressupost de sanitat, les llistes d’espera són un clam, hi ha 6.000 persones esperant que els aprovin la dependència, disminueix la despesa social, segueixen desmantellant l’Hospital Provincial de Castelló, però la despesa per òrgans autònoms, fundacions i alts càrrecs va en augment “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: