El PP aconsegueix que Borriol ingressi 4.200 euros per finançar l’Escola Matinera

El Partit Popular de Borriol ha fet que la iniciativa promoguda pel PPCS a Diputació hagi permès que l’Escola Matinera de la localitat ingressi 4.200 euros. L’acord permet finançar part dels costos d’aquest servei bàsic i fonamental per conciliar la vida de centenars de famílies, un recurs que la Diputació havia descartat finançar en esgotar-se el crèdit existent.

Davant aquest escenari, el Grup Parlamentari del PP a Diputació va presentar una iniciativa a la institució exigint nous fons que sufraguessin part dels costos del recurs. Una iniciativa “que ha fet possible que ara Borriol rebi aquesta injecció que permetrà que els veïns de Borriol vegin rebaixats els costos derivats dʻaquest recurs que lʻajuntament afronta”.

Tal com ha assenyalat Consuelo Vilarrocha, portaveu del PP a Borriol, “si no hagués reclamat el PP aquesta injecció a Diputació, la institució hauria deixat fora la nostra localitat d’aquesta línia d’ajudes”. Afortunadament, “la petició formulada ha prosperat i s’ha ampliat una borsa econòmica que ara permetrà cofinançar els costos derivats de l’Escola Matinera a què recorren centenars de petits cada dia”.

Per Vilarrocha, “aquestes són les bones polítiques que permeten atendre necessitats i que alleugen les despeses per a unes famílies que han d’atendre els seus fills i compatibilitzar aquesta obligació amb la seva feina”. De fet, al PP “hem sol·licitat la gratuïtat del servei així com reclamat ampliar la prestació a l’escola de tarda”. Una iniciativa que, “lamentablement, Compromís i VdB ens han rebutjat”.

Davant d’aquestes decisions, al PP, ha assenyalat Vilarrocha, “estem preparats per seguir treballant per Borriol, per la nostra província, per la Comunitat Valenciana i per Espanya. Perquè estem al servei de les famílies, al seu costat per donar solucions i donar ajuda en un moment que és crític per a moltes”. I per això, “aquest ajut que hem aconseguit a Diputació és només un exemple dels nostres objectius. En definitiva, estar al servei dels veïns, resoldre els seus problemes i no enquistar-los. Estem preparats per demostrar-ho, de la mà de Borriol, escoltant les seves demandes i treballant per atendre-les”, ha conclòs Vilarrocha.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: