El PP aconsegueix que Almassora exigeixi el pagament de les beques a universitaris que el PSOE bloqueja

Desenes d’universitaris d’Almassora segueixen avui sense cobrar les beques de el curs 2020-21 que són bàsiques per a moltes famílies a l’hora de finançar els estudis superiors dels seus fills. “Ha començat el curs lectiu 2021-22 i avui el PSOE, des del Consell, segueix sense abonar els diners corresponents als universitaris generant greus tensions en moltes famílies que tenen a aquests ajuts un suport bàsic per poder afrontar les despeses derivades de la formació universitària “.

María Tormo, portaveu de l’PP a Almassora, ha fet aquestes valoracions després del ple celebrat ahir a la localitat a què el Grup Municipal va elevar una proposta a fi a exigir el PSOE el pagament immediat d’aquests fons. La iniciativa, aprovada per unanimitat en el ple, demanda d’el Consell de PSOE i Compromís el pagament immediat d’una ajuda bàsica. “En un moment crític per a moltes famílies, per la crisi econòmica que s’ha vist aguditzada per la pandèmia de l’coronavirus, s’exigeix ​​als nostres governants la diligència deguda per poder injectar fons que són bàsics en la formació de molts alumnes”.

És el cas, ha assenyalat Tormo, “de desenes de famílies d’Almassora, que avui segueixen sense percebre unes ajudes a l’estudi concedides en 2020 i que, dotades amb 5 milions d’euros per a tota la Comunitat Valenciana, no s’han ingressat als seus beneficiaris “.

Des del PP a Almassora han reclamat a l’PSOE “menys malbaratament en propaganda i més inversió i esforç en aquells sectors de la nostra societat que urgeixen ajudes”. “A la nostra localitat, a la nostra província, la Comunitat Valenciana i també a Espanya li aniria molt millor si en lloc de tenir a el front de govern a venedors de fum tinguéssim a gestors preocupats pel compliment dels seus compromisos. Perquè Almassora no necessita un PSOE que en lloc de defensar els drets dels nostres autònoms, comerciants o famílies es dedica a protegir les sigles que ens empobreixen. Necessitem gestors que siguin capaços de lluitar pels drets dels nostres veïns i fer-ho per sobre de l’seguidisme polític que tant de mal està fent a la nostra localitat “, ha manifestat Tormo.

Informació i Foto: PP Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: