El PP aconsegueix el suport a aquests moviments per reobrir el consultori i evitar el tancament de Correus

El Partit Popular d’Almassora obtindrà el suport de tota la corporació a aquests moviments per reobrir el consultori de la platja i evitar el desmantellament de l’oficina de repartiment de Correus. Les dues iniciatives, presentades aquesta setmana en junta de portaveus, han rebut el suport de la resta de formacions polítics.

D’una banda, el PP planteja l’estudi d’alternatives per a reobrir el consultori mèdic de la platja que el Consell de Ximo Puig ha donat ja per tancat durant aquest estiu. Segons l’opinió de l’PP d’Almassora, tal com ha relatat el seu portaveu, María Tormo, “quedar-nos de braços creuats veient com ens retallen serveis no és propi de dirigents que han de defensar els interessos dels seus ciutadans”.

Així les coses, “com a mínim, hem d’estudiar la possibilitat de reobrir-analitzant totes les alternatives que compleixin les condicions establertes pels protocols de l’COVID-19”. “Si hi ha alguna possibilitat, hem d’explotar-la”, ha considerat Tormo. “Sobretot si tenim en compte que l’estiu passat el consultori va veure minvat el seu horari i el PSOE, en lloc d’exigir el restabliment dels horaris, es va dedicar a justificar la decisió parlant de ‘optimització de serveis'”.

Des del PP, també han promogut una moció per evitar el desmantellament de l’oficina de repartiment de paqueteria de Correus. El servei està previst que tanqui a Almassora i es traslladi a Vila-real, on les plantilles prestaran servei conjunt. “Es tracta d’una altra retallada més per al benestar dels nostres ciutadans i ens alegrem que tota la corporació vagi a donar suport la nostra iniciativa”. “Davant el silenci de l’esquerra, és una bona notícia que la moció de PP hagi de ser recolzada per tots els partits i esperem que serveixi per frenar aquesta mesura que és, sens dubte, una nova tisorada per a la qualitat de vida dels veïns del nostre municipi “.

 

 

Informació i Foto: PP Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: