El PP aconsegueix aprovar a Torreblanca una iniciativa per blindar amb metge el SAMU

El Partit Popular de Torreblanca ha aconseguit aprovar en ple la seva iniciativa per garantir la presència del metge a cada sortida que realitza el SAMU (Servei d’Atenció Mèdica Urgent). La iniciativa ha comptat amb el rebuig, però, del PSOE en bloc, amb l’alcaldessa al capdavant, perquè segons ha manifestat la primera edil es tractava de “política partidista”.

Tania Agut, portaveu del PP a Torreblanca, ha celebrat l’acord plenari a una iniciativa “que es fonamenta en la denúncia d’un sindicat mèdic, el CSIF, que des del juliol passat denuncia les sortides periòdiques de la SAMU sense la presència del metge” . Amb aquests arguments, esgrimits pels mateixos professionals, “hem elaborat una iniciativa que perseguia l’acord de totes les forces polítiques però que, tot i això, s’ha trobat amb el rebuig de l’alcaldessa del PSOE”.

Per a la regidora, que ha vist aprovada la seva proposta gràcies a la fractura de vot al si de l’equip de govern, ha reivindicat “una altra manera de fer política”. “Tenim una alcaldessa que considera que demanar que les sortides del SAMU tinguin garantida la presència del metge és ‘política partidista’. Nosaltres som aquí per defensar la vida i protegir el nostre poble. Per defensar les sigles del seu partit ja hi ha l’alcaldessa”.

La iniciativa que ha prosperat reclama també la dotació d’un SAMU 24 hores per a Torreblanca. En l’actualitat, es tracta de l’únic Servei d’Atenció Mèdica Urgent de la província que presta només atenció 12 hores, “i considerem que cal ampliar el recurs per garantir la cobertura sanitària dels nostres veïns i dels ciutadans de les localitats a les que també es desplaça el SAMU”.

En aquest sentit, volem que les obres que permetin habilitar l’espai per traslladar la plantilla de professionals s’executin com més aviat millor i aquesta demanda pugui ser una realitat. Al PP seguirem reclamant aquesta cobertura fins que els anuncis del PSOE siguin una realitat, perquè la propaganda no salva vides”, ha conclòs la portaveu del PP a Torreblanca.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: