El PP aconsegueix a Cabanes el consens per defensar la costa i exigir inversions

El Partit Popular de Cabanes ha aconseguit tirar endavant la seva iniciativa en defensa de les inversions del litoral que frenin la regressió de les platges. Ho ha fet amb una iniciativa que, aprovada per unanimitat a l’últim ple, reivindica les inversions que en forma d’espigons mereix un terme municipal que tenen a costa seu un emblema patrimonial i una font de riquesa i ocupació, tal com ha assenyalat la regidora del PP, Ana Obiol.

“Necessitem un Govern d’Espanya que en lloc de venir al nostre poble a amenaçar de fer caure els habitatges que són el nostre orgull, vingui a Cabanes a anunciar inversions. Perquè és el que demana la nostra costa, el fons econòmic que permeti frenar la regressió i assegurar un litoral digne i òptim tant pels nostres veïns com pels que ens visiten”.

I amb aquest objectiu, tal com ha explicat la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, “hem presentat una moció en ple que reclama la inversió per al litoral que protegeixi la nostra singularitat i, amb ell, vingui acompanyat el cessament de l’amenaça d’enderrocs del nostre poblat marítim, Torre de la Sal”. “Celebrem”, ha considerat la regidora, “que aquest acord s’hagi aconseguit amb el consens de totes les formacions polítiques, però ara el que ens reclamen els veïns és que passem de les paraules als fets, perquè mentre no es formalitzi una injecció econòmica al nostre litoral, aquest seguirà amenaçat per la regressió”.

Així les coses, explica Obiol, “demanem al PSOE que traslladi a Madrid la nostra demanda i que lluiti per la inversió que mereix el nostre poble. Tenim un patrimoni únic, una costa singular que és sinònim de riquesa i ocupació per a la nostra localitat i un futur que hem de blindar entre tots. Cabanes no pot esperar més”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: