El PP a Castelló prepara una proposta de baixada d’impostos per ajudar els castellonencs a sortir de la crisi

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, anuncia que el seu grup està treballant en una proposta per baixar impostos als castellonencs, amb l’objectiu d’ajudar-los a sortir de la crisi ara que l’equip de govern perfila els impostos i taxes a pagar el 2023. “Seguirem aprofitant cada fòrum per negociar amb el govern de PSOE, Compromís i Podem, una fiscalitat a la baixa”, explica.

En aquest sentit, Carrasco avança: “Continuem apostant per baixar impostos perquè a Castelló és possible, perquè creiem que és la millor manera d’ajudar les famílies en aquests moments on els preus són pels núvols. Ha pujat la llum, el gas, el gasoil, omplir la cistella de la compra també és més car. Si el govern municipal no és capaç d’invertir els diners en allò que promet, i la prova és que l’any passat es van quedar sense gastar 56 milions d’euros que sí que van ser recaptats, per això, millor deixar-los a la butxaca del contribuent que segur tenen més utilitat”.

La portaveu Popular recorda que per a aquest any 2022 el seu grup havia proposat un estalvi en impostos de 9,7 milions, “que vull deixar clar que va desestimar l’equip de govern malgrat allargar-li la mà, explicant-li com fer-ho. Per això, no perdrem ni un minut i tornarem a insistir de cara al 2023 amb una proposta d’ordenances fiscals que anirà des d’una flexibilització més gran del calendari de pagament, l’exempció de taxes i bonificacions per a comerços, bars o restaurants i, sobretot, insistint amb la baixada de l’IBI que afecta la major part de les famílies castellonenques”.

“En poc temps estarem en disposició de presentar la nostra proposta d’ordenances fiscals i de saber si, aquesta vegada, el govern de govern municipal està per la tasca d’estudiar-les i asseure’s a negociar amb nosaltres, cosa que no va ser possible l’altra vegada, ja que se’ns va impedir participar a la Mesa de negociació d’ordenances fiscals, malgrat que els vam fer arribar la nostra proposta de rebaixa fiscal en temps i forma, abans del 31 de març del 2021”, remarca.

Begoña Carrasco avança que “tornarà a ser una proposta molt concreta, real i factible, perquè el que ara toca és ajudar les famílies que puguin arribar a final de mes, pagant còmodament les seves factures i, per descomptat, ajudant els qui creen ocupació ”.

“Sempre ens trobareu per ajudar els castellonencs a superar l’impacte de la crisi econòmica i avançar en el camí de la recuperació evitant la destrucció de llocs de treball”, conclou Begoña Carrasco.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: