El Port de Castelló participa a la fira internacional Fruit Attraction

Informació i Foto: http://www.portcastello.com

El port de Castelló, a través de la Fundació PortCastelló, participa a la Fira Internacional Fruit Attraction, la fira internacional del sector de fruites i hortalisses que se celebra al saló Ifema de Madrid fins demà divendres. I ho fa amb xifres excepcionals: en el que va d’any PortCastelló ha mogut un total de 733.425 tones de mercaderies agroalimentàries, fet que suposa un 41,4% més respecte l’any anterior. L’increment és encara més notable en el cas només de fruites, llegums i verdures, en créixer un 112,6% el 2017 i moure 29.407 tones fins al setembre d’aquest any.
El port de Castelló està present a la fira amb l’objectiu de potenciar la seva oferta en el comerç internacional agroalimentari en un esdeveniment que suposa el major punt de trobada de tots els operadors del mercat nacional amb el sector productiu. De fet, la fira aborda aquesta edició amb la participació de 1.500 empreses relacionades amb el sector hortofructícola, que mostraran les seves excel·lències a més de 60.000 visitants de 110 països.
Per això, la Fundació PortCastelló ha planificat una àmplia agenda de treball per obrir noves vies de negoci.
El gerent de l’entitat, Miguel Rojo, ha assenyalat que “Fruit Logística és una excel·lent oportunitat per establir contactes amb els principals proveïdors d’aquest mercat i donar-los a conèixer els avantatges d’operar des del recinte portuari castellonenc”. PortCastelló disposa d’una terminal específicament hortofructícola amb un gran frigorífic que permet donar resposta als més exigents protocols per al transport de fruites i verdures. Un exemple d’això és la campanya anual d’exportació de clementines cap a Estats Units i que té com a principal port a PortCastelló.
Cal destacar que la Fundació PortCastelló compta amb el suport dels seus patrons, empreses associades i col·laboradores, i la seva participació a la fira és un més dels actes de promoció aprovats per a aquest any 2017.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: