El Ple del Consell aprova un conveni amb la Universitat Politècnica de València per a la creació d’una aula empresa de gestió cultural en museus

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria dEducació, Cultura i Esport i la Universitat Politècnica de València, per a la creació duna aula empresa relacionada amb el màster de Gestió Cultural en Institucions Museístiques.

La creació d’aquesta aula empresa té com a objectiu l’exercici d’activitats formatives i pràctiques en institucions museístiques dels estudiants del màster de Gestió Cultural, així com la divulgació d’activitats realitzades en l’àmbit de la gestió cultural.

Així mateix, es pretén fer una promoció eficaç de la cultura museística, mitjançant la formació de gestors culturals amb especialització en aquest tipus de recurs cultural.

Dins de l’oferta acadèmica, la Universitat Politècnica de València està impartint el màster universitari de Gestió Cultural, per tal de formar professionals capaces de comprendre la gestió cultural com una forma d’organització integral dels recursos culturals.

Per a la creació dʻaquesta aula empresa, la Conselleria dʻEducació, Cultura i Esport col·laborarà amb 15.000 euros.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: