El Peset substitueix els falsos sostres continus d’escaiola de l’hospital i renova la lluminària

L’Hospital Universitari Doctor Peset ha començat aquesta setmana les obres de substitució dels falsos sostres continus d’escaiola de tot l’edifici per a la seva renovació per altres de plaques d’escaiola desmuntables de fàcil neteja, amb aïllament tèrmic i amb millora acústica.

El canvi dels sostres es realitzarà de forma progressiva per a interferir el mínim possible en l’activitat assistencial d’aquest centre sanitari públic valencià, que continuarà en funcionament mentre es realitzen les obres. Perquè això sigui possible s’ha de segellar en cada moment la zona de treball i s’han d’aïllar els conductes de ventilació i ventilació.

A més de la substitució dels sostres, o la seva reparació quan no sigui necessari canviar-los, es renovaran les actuals lluminàries de centre per altres, tipus led més eficients, així com la resta d’elements instal·lats en els sostres (difusors, detectors d’incendis, reixetes , extractors, etc.).

Això suposa l’actuació, en principi, sobre una zona de 40.000 metres quadrats i el pressupost inicial màxim del conjunt de les obres ascendeix a 6.716.255 euros. Les principals partides de l’pressupost són les destinades als propis sostres i a la lluminària, però també es pintarà els envans, es desmuntarà i es tornarà a muntar la instal·lació elèctrica i es realitzaran altres tasques de manteniment i seguretat.

La programació dels treballs s’ajustarà a el requeriment de reducció a el màxim de temps d’actuació i de l’impacte de l’activitat assistencial ordinària. “Per a això, s’ha fet un gran esforç de planificació i demanem la col·laboració de personal i ciutadania perquè aquestes obres tan necessàries afectin el mínim possible a el funcionament en paral·lel de la nostra activitat sanitària”, s’ha assenyalat des de la direcció de l’Hospital Universitari Doctor Peset.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: