El Patronat Provincial de Turisme i els hotels de la Costa Blanca participen en un workshop amb empreses europees de congressos

El Patronat Provincial de Turisme participa aquests dies, juntament amb diversos hotels de la Costa Blanca, en un esdeveniment de treball destinat a empreses organitzadores de congressos i de viatges d’incentius i corporatius amb la finalitat de tancar reunions amb operadors turístics, representants de viatges, cadenes hoteleres i agències receptives. L’esdeveniment es desenvolupa a València amb una estructura de 30 trobades per cada delegat en format de workshop.

La Costa Blanca comparteix taula i cites amb ‘Benidorm Convention Bureau’, tot i que també hi participen per part de la província Meliá Alacant, Meliá Villaitana, Sol i Mar Hotels, IFA Alacant, Elx Convention Bureau, Sol Costa Blanca Benidorm, AR Hotels i Port Hotels .

Amb posterioritat a la celebració de l’esdeveniment, un total de 24 de les companyies que participen en les jornades es traslladaran a la Costa Blanca per conèixer in situ el destí, els seus allotjaments i la seva oferta turística.

Aquest any la promoció del producte MICE de la província s’ha vist reforçada per diverses accions encaminades a impulsar aquest sector. El passat mes d’abril es va desenvolupar a Benidorm el ‘M & I Fòrum’ en què van participar prop de 500 agències de congressos de tot el món, motiu pel qual el Patronat de Turisme Costa Blanca seguirà apostant per la promoció de la destinació de la província en el segment dels viatges de negoci.

La bona comunicació de l’aeroport Alacant-Elx amb més de 120 destinacions de les principals capitals europees, així com la presència de nombroses empreses de suport al segment de turisme de negocis, com ara agències receptives, DMC ‘s, organització d’activitats, transport o audiovisuals, constitueixen elements favorables per consolidar aquest mercat.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: