El Partit Popular reclama inversió en seguretat i asfatatats en La Serratella

El Partit Popular va elevar aquest dijous a ple les reivindicacions dels veïns de la Serratella que, entre altres mesures, reclamen un reforç de la seguretat en el trànsit i la pavimentació de la carretera que “està quallada de sots”. Així ho ha transmès el portaveu de PP, Juan Fuster, a l’alcaldessa “amb l’objectiu que s’acordin d’aquest sector del nostre terme municipal perquè la Serratella també és Borriana”.

Des del PP, Fuster va exposar “les elevades velocitats que s’assoleixen a la via i que han portat a molts veïns a mostrar la seva preocupació pel pas de vianants per la carretera que arribat l’estiu s’incrementa amb la presència de banyistes”. Des del PP, “esperem que aquesta preocupació que ens han fet arribar els residents sigui atesa. L’objectiu és evitar accidents aplicant controls de velocitat o senyalització horitzontal i vertical que alenteixi el pas de vehicles “.

D’altra banda, els residents també denuncien l’estat degradat de el ferm de la carretera. “Des de l’any 2015 portem reclamant un pla de manteniment i conservació de vies i camins. D’haver treballat amb aquesta planificació des del minut zero s’evitaria que alguns traçats presentessin un estat lamentable, com passa en el cas de la carretera de la Serratella “.

Així les coses, “esperem que s’inverteixi en millorar la pavimentació i s’actuï no només a la Serratella, on segueix pendent la regeneració de la costa, sinó també en la multitud de camins rurals i vies de servei que presenten un estat d’abandó injustificat “.

En un altre ordre de coses, Fuster va aprofitar la seva intervenció en ple per reclamar un reforç de la seguretat a la zona dels xiringuitos. “És un espai concorregut arribat l’estiu i seria oportú contemplar la presència de Policia Local que reguli l’accés dels vehicles, eviti aglomeracions i previngui aglomeracions”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: