El Partit Popular de la ciutat de Castelló nomena Mabel Asensio Ortíz Dona més Popular de l’Any

El Partit Popular de la ciutat de Castelló ha celebrat el Dia Internacional de la Dona amb el lliurament del Premi “Dona + Popular de l’any. Un guardó amb què el PP de la capital vol destacar el paper de la dona en la defensa dels principis universals de la igualtat, la col·laboració i el respecte entre totes les persones. A la seva segona edició el reconeixement ha estat per a Mabel Asensio Ortíz, a títol pòstum, sent el seu marit qui ha recollit la insígnia commemorativa de plata, de mans de la presidenta del PP Local, Begoña Carrasco.

La terrassa del Real Casino Antic de Castelló ha estat l’escenari d’un acte que ha reunit familiars i amics de l’homenatjada, militants i simpatitzants que no han volgut faltar a aquesta cita de caràcter anual ja instaurada a la capital.
Carrasco ha destacat de Mabel Asensio Ortíz el seu treball i esforç per haver contribuït a construir un món més just i igualitari, tant des de la seva professionalitat com a agent de Policia Local de Castelló, com des de la seva implicació al Partit Popular de la capital. “Un reconeixement a Mabel, l’amiga, l’afiliada, la persona compromesa amb les causes en què creia, la idealista, la lluitadora, la servidora pública, la mare de família, la dona sempre disposada a ajudar els altres ia superar els sostres de vidre que, malauradament, encara existeixen”, ha assenyalat.
En aquest sentit, Begoña Carrasco ha insistit que malgrat tots els passos fets en el camí cap a la igualtat, sobretot en matèria normativa, “continuen existint desigualtats i discriminacions que no tenen cabuda en una societat democràtica com la nostra. Són inacceptables les bretxes ocupacionals o salarials, la manca de coresponsabilitat en matèria de cures o la xacra de la violència de gènere que encara ens afecta greument”.
El Partit Popular de la ciutat de Castelló va instaurar el Premi Dona + Popular de l’Any el 2021, aleshores guardonada Marisa Ribes per la seva trajectòria personal i política, sent avui dia un referent molt important i un valuós actiu dins del Partit Popular. “Aquest Premi va venir per quedar-se amb la intenció de continuar reivindicant, cada any, la igualtat entre homes i dones i continuar construint una societat millor, on les dones tinguin les mateixes oportunitats que els homes, sense exclusions ni barreres”, conclou Begoña Carrasco.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: