El Partit Popular de Castelló celebra un acte a favor de Catalunya

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

El Partit Popular de Castelló ha organitzat per a aquest divendres 10 de novembre a les 19.30 hores un acte a favor de Catalunya. L’acte comptarà amb una conferència del president del Partit Popular a Tarragona, Alejandro Fernández, qui oferirà una conferència titulada ‘L’alternativa als nacionalismes a Catalunya’.

El PPCS vol analitzar l’impacte que l’intent de cop d’Estat a Catalunya per part dels separatistes ha tingut “i, com sempre, estar al costat d’aquells que donen suport a la Constitució, la llibertat i la legalitat”, tal com ha explicat la secretària general del PP de Castelló, Elena Vicente-Ruiz.

La responsable popular ha explicat que “és evident que la problemàtica a Catalunya ens preocupa i molt més a Castelló que compartim tants llaços de la província germana de Tarragona”. Vicente-Ruiz ha al·ludit als llaços econòmics, socials, lingüístics, culturals i familiars entre les dues províncies “i la preocupació que tenim per aquesta situació que tant està afectant a l’economia ia la societat ja que ningú ha d’oblidar que volem créixer amb Catalunya, no a costa de Catalunya “.

L’acte, que estarà precedit per la celebració de la Junta Directiva Provincial, comptarà també amb la presència del president del PPCS, Miguel Barrachina, i la presidenta del PP de la Comunitat, Isabel Bonig.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: