El Partit Popular d’Alcalà-Alcossebre crearà un parc cultural de la pedra en sec i restaurarà l’interior de l’ermita de Santa Llúcia

El Partit Popular continuarà apostant per la millora i la rehabilitació del patrimoni d’Alcalà-Alcossebre. Amb vista a la propera legislatura, una de les propostes més rellevants que es desenvoluparan, en cas de seguir governant, és la creació d’un parc cultural de la pedra en sec que consistiria a senyalitzar i fer visitable un conjunt d’edificacions de pedra en sec existent, en una zona propera al castell de Xivert i promoure accions per fer-ho visitable, com una forma de difondre la riquesa amb què compta el terme municipal en aquest tipus d’edificacions. “En aquest legislatura hem encarregat a tècnics especialistes la catalogació de béns de pedra en sec existents al nostre terme i s’han catalogat 400 construccions, amb elements com casetes, aljubs, corrals o murs”, ha explicat María Agut, membre de la candidatura de Francisco Juan.

Una altra de les actuacions importants a nivell patrimonial que proposa el Partit Popular és la rehabilitació de l’interior de l’ermita de Santa Llúcia, amb especial atenció als grafits que es trobin als murs del temple. Agut destaca que “som molt ambiciosos respecte a aquesta actuació i ja hem presentat el nostre projecte a les ajudes per a la dinamització de patrimoni històric dels fons europeus Next Generation”, ha destacat Agut.

Informació i Foto: PP Alcalà-Alcossebre

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: