El partit de tornada de semifinals de la Champions League Villarreal vs Liverpool ha estat declarat d’alt risc

La Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l’Esport ha declarat d’alt risc el partit que disputarà el Villarreal CF enfront del Liverpool FC el dimarts 3 de maig en l’Estadi de la Ceràmica, corresponent a la volta de semifinals de la Lliga de Campions.

D’aquesta manera, seguint les indicacions de les autoritats, el club adoptarà les següents mesures amb l’objectiu de preservar la seguretat i que no s’ajunten les aficions dels dos equips:

El Villarreal CF ha repartit totes les entrades que li corresponen al Liverpool FC, perquè el propi club anglés les repartisca entre els seus aficionats com estime oportú.
Una vegada repartit el nombre d’entrades corresponents a l’equip visitant, el Villarreal CF no vendrà entrades soltes a aficionats de l’equip rival.
En una primera instància i com ja ha vingut realitzat en fases anteriors de la Lliga de Campions, el Villarreal CF ha posat a la venda les entrades exclusivament per als abonats, que podran adquirir-les a un preu reduït fins al 26 d’abril inclòs.
A partir del 27 d’abril, el club posarà a la venda les entrades per al públic general, en la qual no es vendran entrades a persones de nacionalitat anglesa.
Es recorda que la revenda d’entrades és un delicte. El Villarreal CF denegarà l’accés a aficionats visitants que vulguen accedir amb entrades d’abonaments pertanyents a zones de l’afició local i, a més, es reservarà el dret d’exercir les accions oportunes amb els abonats que revenguen la seua entrada a aficionats visitants.

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: