El Parc Científic de la UA acull una jornada tècnica sobre “Els plàstics a l’economia circular”

La spin-off de la Universitat d’Alacant (UA), Fych Technologies, instal·lada i vinculada al Parc Científic d’Alacant (PCA) organitza, juntament amb la multinacional Zwik/Roell, una jornada tècnica sota el títol “Els plàstics a l’economia circular”. L’objectiu d’aquesta trobada serà analitzar el paper que tenen els plàstics a l’economia circular. Es parlarà sobre les oportunitats que ofereix el reciclatge de plàstics multicapa com a font de matèries primeres de qualitat a baix cost i es mostraran els principals assaigs mecànics emprats com a control de qualitat.

La jornada, que se celebrarà al PCA el proper 5 de juliol, va dirigida principalment a empreses que processin, reciclin o fabriquin productes basats en plàstics, productors de resines polimèriques i additius, instituts tecnològics, etc., i els seus principals objectius són aprendre sobre els plàstics a l’economia circular, conèixer la tecnologia de deslaminat per a la recuperació d’envasos i productes multicapa, l’impacte de la tecnologia de desodorització a la indústria dels envasos i els assaigs mecànics que es realitzen als plàstics i els equips necessaris.

Andrea Cabanes, CEO de Fych Technologies ha animat empreses, investigadors i públic interessat en aquests temes a participar en aquest esdeveniment en què, a més, es realitzarà una visita a la planta pilot que la spin-off té al PCA. “Aquesta jornada tècnica és una gran oportunitat per conèixer més de la nostra tecnologia patentada en deslaminat de plàstics per al seu reciclatge, a més de posar en comú necessitats i oportunitats del sector” ha manifestat Cabanes.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: