El Paranimf de l’UJI acull les representacions de final de curs de l’Aula d’Arts Escèniques Carles Pons i l’Aula de dansa

El Paranimf de la Universitat Jaume I acull durant els mesos de maig i juny els espectacles de final de curs dels diferents tallers de l’Aula d’Arts Escèniques Carles Pons i l’Aula de dansa.

El divendres 6 de maig l’alumnat del Curs d’iniciació al teatre interpretarà l’obra La vida difícil sota la direcció de Regina Prades i amb les actuacions dels actors i actrius Santiago Moya, Paula Heras, Pablo Tormo, Nuria Tobar, María Bellido, Lorena Peydro, Begoña Cerdà, Jordi Gramatge, Artur Royo i Marta Jara.

L’espectacle presenta alguns microrelats del dibuixant, escriptor i periodista Slawomir Mrozeck i una escena extreta de la seua obra de teatre Las viudas. Mrozeck va fugir de Polònia per a poder escriure la seua obra sense censura. En les seues obres explorava el comportament humà, a més de l’abús de poder dels sistemes totalitaris. La seua narrativa s’alimenta d’humor i sàtira, d’allò paradoxal, insòlit i sorprenent.

El divendres 13 de maig serà el torn dels integrants del Taller d’escenes de pràctica teatral amb l’espectacle Un dubte raonable, dirigit per Joan Comes, una obra en la qual els membres d’un jurat popular es disposen a deliberar un cas d’assassinat. Tothom sembla convençut de la culpabilitat de l’acusat, però quan tot sembla a punt per a sentència apareixerà un acte de discrepància capaç de sacsejar les sòlides conviccions del jurat.

La interpretació serà a càrrec Alba Figueredo, Álvaro Carrillo, Ana Capdevila, Carmina de Luís, Estela Morcillo, Isabel Beltrán, Laura Caldés, Maria Luisa Bautista, Miguel Ángel Guiral, Paz Palau, Toni Marín, Vicent Ros i Wendy Mecha.

El dijous 19 de maig actuarà l’alumnat dels Tallers de dansa que interpretarà l’obra Aquelles petites coses. Sota la direcció d’Erica Galmés i Toni Aparisi i la coordinació de Pepa Cases, aquest espectacle tracta sobre valorar allò que es té i no el que es vol tindre i aprofitar les petites coses que fan gaudir del camí.

Finalment, el divendres 9 de juny els integrants del Curs d’interpretació teatral oferiran l’obra Els figurants, dirigida per Cesca Salazar i Jordi Aparici, una adaptació de l’obra de José Sanchis Sinisterra en la qual es narra una revolució, la dels figurants que han decidit rebel·lar-se contra els protagonistes i ocupar l’escenari en qualitat de nous protagonistes de l’obra.

L’obra estarà interpretada per Iman Aarim, Lupe Centelles, Pili de Prado, Inés Dobón, Juan Antonio González, Blanca Jiménez, Paula Lorenzino, Judith Masnou, Imma Mestre, Isabel Miñano, Pablo Ortuño, Iker Parra, Jorge Ponz, Lledó Redón, Iraia Rubert, Vicky Salas, Andrea Sifre i Mireia Valls.

Totes les representacions tindran lloc a les 19.30 hores, amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

Més informació:

http://www.paranimf.uji.es

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: