El pagament de rebuts de la Diputació de València pot realitzar-se ja en les oficines de Correos

La Diputació de València i Correos han subscrit un acord que ja està operatiu des de dimarts, 19 d’abril, per a admetre el pagament dels tributs i impostos que gestiona la corporació provincial a través d’este organisme. Gràcies a l’acord, els ciutadans i ciutadanes poden pagar tots els rebuts i liquidacions emesos per la Diputació en qualsevol de les 2.370 oficines que Correos té a España i abonar-los durant l’horari d’obertura de les mateixes.

Este tipus d’acords establixen mecanismes de col·laboració per a augmentar i millorar la qualitat dels serveis que es presten en benefici de la ciutadania, un propòsit pel qual treballen les dos entitats. Amb l’oferta de nous productes i serveis, Correos continua treballant per a impulsar i desenvolupar l’activitat de la seua xarxa d’oficines.

El servei de cobrament de rebuts està dirigit a empreses i organismes públics i permet una gestió de cobraments senzilla a través de les oficines de Correos. Utilitzant la infraestructura del gir postal, els ciutadans que abonen este servei poden realitzar els seus pagaments a les empreses i organismes públics adherits al mateix, en qualsevol oficina informatitzada de Correus de tot el país i amb amplis horaris d’obertura.

Durant l’últim any, l’empresa postal ha signat convenis similars amb organismes com la Agència Tributària Valenciana, SUMA Alacant, l’Entitat Valenciana d’Habitatge i nombrosos ajuntaments de la Comunitat, a més d’altres empreses de gestió d’aigües i diferents subministraments.

En el cas dels pagaments per a organismes i entitats, s’inclou un codi de barres en el rebut amb tota la informació del pagament a realitzar. D’esta manera, la transacció es carrega en el sistema de manera automàtica i es millora l’eficiència general del procediment, tant per al ciutadà com per a l’entitat a l’hora de rebre la informació del pagament.

L’organisme o l’empresa rebrà en el seu compte els pagaments realitzats en un termini de 72 hores, juntament amb la informació necessària per a realitzar la comptabilització dels mateixos.

Noves vies de col·laboració

En paral·lel, la Diputació i Correos estudien noves vies de col·laboració per a millorar el servei postal en les zones d’interior, amb l’objectiu d’incrementar les prestacions oferides per l’empresa pública en els municipis més xicotets. L’objectiu no és un altre que garantir serveis com rebre i enviar diners en efectiu i paqueteria, pagar rebuts o recollir i retornar compres realitzades per Internet en qualsevol localitat del medi rural valencià.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: