El nou Consell de Direcció de l’UJI celebra la seua primera reunió per a començar a definir el pla d’acció de govern 2023-2026

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, ha presidit avui la primera reunió del nou Consell de Direcció de l’UJI després de les eleccions del passat 11 de maig. Aquesta reunió monogràfica ha servit per a iniciar el treball d’elaboració del nou pla d’acció de govern 2023-2026 a partir del programa electoral que es va dissenyar en un procés participatiu obert a tota la comunitat universitària.

El treball se centrarà a partir d’ara en desplegar i fixar el calendari d’execució de les 144 accions incloses en el programa electoral i que es distribueixen en sis eixos estratègics: persones; formació i estudis; generació de coneixement, transferència i innovació; igualtat, responsabilitat social, compromís lingüístic i cultural; internacionalització i governança, recursos i sostenibilitat.

Aquesta proposta equilibra el desplegament de plans i programes ja iniciats en l’anterior mandat amb noves iniciatives i objectius per a mantenir la intensitat de l’acció institucional. L’objectiu és definir la fulla de ruta de la Universitat per als pròxims anys i que, al mateix temps, el pla d’acció siga un instrument més de transparència i de rendició de comptes a la comunitat universitària.

La rectora ha destacat que «l’UJI enceta una etapa institucional clau per a donar un impuls renovat que enfortisca les capacitats formatives, investigadores i de transferència del coneixement per tal de donar respostes als desafiaments socials i prestar un millor servei públic en l’àmbit de l’educació superior; que consolide el campus i que ens permeta avançar en la internacionalització de la institució».

A més, Alcón ha subratllat que també serà «una època d’importants canvis per les reformes legislatives del sistema universitari i per la necessitat de resoldre demandes pendents, que exigiran un esforç d’adaptació i també capacitat de reivindicació per a aconseguir, entre altres, un finançament suficient i sostenible i la signatura del conveni del personal laboral».

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: