El Museu Virtual del Levante UD rep el Premi al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2020

El Museu Virtual del Levante UD ha estat guardonat amb el Premi al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2020 que institueix la Fundació Esportiva Municipal en estreta col·laboració amb l’Ajuntament de València. Els Premis al Mèrit Esportiu reconeixen els millors resultats esportius de l’any precedent i la tasca a favor del desenvolupament de lesport per part dentitats esportives o mitjans de comunicació adscrits a València. A la seva XXI edició, el Museu Virtual del Levante UD, entitat vinculada a l’Àrea de Patrimoni Històric de la institució granota, va rebre el Premi a la difusió de la realitat esportiva de la ciutat.

L’Àrea de Patrimoni del Levante va néixer l’octubre del 2018 amb la ferma vocació de recuperar, preservar, difondre i posar en valor la memòria històrica del Levante UD que, en realitat, forma part de la memòria històrica de la ciutat de València. En certa manera, no és senzill analitzar l’evolució de la capital del Túria en els darrers cent anys sense contextualitzar l’ascendència de les entitats esportives. Vicente Furió Garcerá, president de la Fundació Cent Anys del Levante UD, va recollir la distinció que consolida el treball realitzat per l’Àrea de Patrimoni del Levante a través del Museu Virtual.

L’esport valencià es va reunir ahir a la tarda dilluns al saló d’actes del Complex Esportiu Cultural de la Petxina per reduir els principals esportistes, clubs, federacions i altres entitats que més mèrits esportius van contraure durant el 2020, un any marcat per la Pandèmia COVID-19. La gala va comptar amb la presència de Pilar Bernabé, com a regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, i el director general d’Esports, Josep Miquel Moya.

Informació i Foto: Levante UD

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: