El Museu de les Ciències organitza la conferència ‘Canvi climàtic: més perills atmosfèrics. Estem preparats?’

El Museu de les Ciències organitza la conferència ‘Canvi climàtic: més perills atmosfèrics. Estem preparats?’ impartida pel catedràtic de Geografia i director del laboratori de Climatologia de la Universitat d’Alacant, Jorge Olcina.

La xerrada, gratuïta i de lliure accés, tindrà lloc el proper 24 d’octubre a partir de les 19.00 hores a l’Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències.

L´activitat serà presentada i moderada per José Luis Rubio, Premi Rei Jaume I: Protecció del Medi Ambient, 1996 i membre del Comitè d´Experts de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

A la seva conferència, Olcina parlarà del desenvolupament de programes d’adaptació al canvi climàtic que permetin minimitzar les conseqüències d’un procés global d’impacte regional notable a les terres del Mediterrani.

El procés actual d’escalfament climàtic per efecte hivernacle de causa antròpica està originant canvis a la pròpia dinàmica atmosfèrica. Es produeixen processos de reajustament del balanç energètic planetari més freqüents i enèrgics, que es manifesten en forma de perills meteorològics que alteren el funcionament de les societats.

La regió mediterrània és un punt calent de canvi climàtic a nivell planetari que ja manifesta evidències que originen esdeveniments atmosfèrics extrems.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: