El Museu de les Ciències obre aquest divendres i dissabte des de les 10 fins a les 21 hores

El Museu de les Ciències amplia el seu horari aquest divendres 2 d’abril i el dissabte 3 d’abril i romandrà obert des de les 10 a les 21 hores.

La resta de dies, l’horari serà de 10 hores a les 19 hores. Durant aquestes setmanes, el Museu dels Ciències és una opció propera amb diferents plans per als i les visitants de la Comunitat Valenciana.

A l’entrada a al Museu s’ha instal·lat un photocall dedicat a el món dels dinosaures tematitzat amb la pel·lícula ” Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D ‘que es projecta en l’Hemisfèric.

També al carrer Menor, de lliure accés, es pot visitar l’exposició ‘Zeleros hyperloop: viatjar a 1.000 km / h “amb una maqueta, un prototip de el vehicle i un mural sobre la seva història.

Entre les propostes de al Museu de les Ciències, destaca l’exposició ” Play. Ciència i música ‘que mostra a el públic una àmplia col·lecció històrica d’instruments musicals, espais amb experiències interactives al voltant dels processos creatius i cognitius de la música, i el convida a viure experiències multimèdia.

Veure les cordes vocals en acció, marcar el tempo d’una orquestra, compondre i interpretar amb diferents instruments de corda i percussió, o una arpa virtual són algunes les activitats que poden realitzar. Es pot realitzar visita guiada i un taller.

L’exposició ‘Mart. La conquesta d’un somni ‘, els contacontes a’ Hi havia una vegada .. “, el xou Alt Voltatge ‘de Teatre de la Ciència, formen part també dels continguts de l’Museu dels Ciències. A més, tots els dies es realitzen diverses sessions amb els millors experiments de ‘La Ciència a Escena’ reunits en els tallers “Química en acció” per a un públic a partir de 8 anys i de “La ciència invisible” recomanada a partir dels 10 anys.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: