El Museu de les Ciències celebra aquest divendres la final i entrega de premis del concurs escolar ‘Reacciona!’

El Museu de les Ciències celebra aquest divendres, 20 de maig, a partir de les 11 hores, la final i entrega de premis de l’onzena edició del concurs Reacciona! organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències i la secció territorial de València de la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ-STVAL).

Els 12 finalistes són els equips del Col·legi Claret de Xàtiva (València), el col·legi Sant Josep de la Muntanya de Cheste (València), el col·legi Sant Josep, Sant Andreu i Sant Benet de Massanassa (València), el Col·legi Santa Anna i Sant José de la Muntanya d’Albal (València), Col·legi La Magdalena de Castelló, el Col·legi Maristes Sagrat Cor d’Alacant, l’IES Delícies de Valladolid, l’IES Doctor Lluís Simarro de Xàtiva (València), l’IES Mestre Juan Rubio de La Roda ( Albacete), el Col·legi Maria Auxiliadora de Sueca (València), l’IES Princesa Galiana de Toledo i el col·legi Sant Ignacio-Jesuitas d’Oviedo.

El concurs, al qual s’han inscrit un total 303 alumnes a 107 grups, consisteix a preparar un material multimèdia, d’una durada màxima de 5 minuts, que exposi de forma didàctica, creativa i original algun procés químic; especialment aquells la contribució dels quals al benestar de la societat sigui més palesa o resultin més formatius o il·lustratius.

Aquesta iniciativa té com a finalitat promoure l’interès per la química entre els estudiants de 3r i 4t de Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional de tot Espanya. Els 12 equips finalistes defensaran la seva feina demà davant del jurat a l’Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: