El Museu Belles Arts Gravina presenta la primera revista divulgativa amb vuit articles d’especialistes

El Museu Belles Arts Gravina donarà a conèixer dijous que ve, 16 de desembre, la primera edició d’una nova publicació pròpia, que es presenta amb el títol Quaderns del Mubag, en un acte obert al públic, fins a completar l’aforament, que tindrà lloc al mateix museu a partir de les 19 hores.

La nova revista és una publicació periòdica de caràcter anual destinada a difondre continguts relacionats amb la història de l’art i la museografia i les exposicions, col·leccions i activitats del MUBAG. S’ha editat en format paper i suport digital i estarà accessible des de la web del MUBAG. Consta de 154 pàgines i inclou vuit articles d?especialistes, seleccionats per un comitè científic. Els treballs, en castellà i en valencià, segons la preferència de l’autor, s’han traduït a l’anglès.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha explicat que la proposta “neix amb vocació de donar més projecció nacional a internacional al MUBAG a través d’una cuidada revista pròpia que esperem que generi interès fora d’Espanya i també amb exposicions de rellevància com ‘Dones, entre Renoir i Sorolla’, que es podrà visitar fins al 27 de març a Alacant”.

La titular de Cultura ha agraït la feina de tot l’equip implicat en aquest projecte, amb el personal i el director del MUBAG, Jorge Soler, al capdavant. “És un orgull per a la institució comptar amb un comitè científic i un altre de redacció, formats per personalitats de renom relacionades amb la investigació i amb la gestió de les Belles Arts”, ha assenyalat. Tots dos òrgans estan formats per investigadors de reconegut prestigi, membres d’institucions culturals de primer ordre i professors universitaris que donaran suport a aquesta publicació periòdica.

L’acte de presentació de la revista que tindrà lloc aquest dijous al MUBAG es clausurarà amb l’audició de peces musicals interpretades alumnes del Conservatori Superior de Música Oscar Esplá i del Conservatori Professional de Música Guitarrista José Tomás.

Informació i Foto Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: