El Mucbe trau l’art dels museus al carrer

Informació i Foto: http://www.ajuntamentdebenicarlo.org

L’Ajuntament de Benicarló, a través del Mucbe, ha iniciat un projecte artístic per tal de posar en valor l’espai urbà i utilitzar-lo com un element més de l’expressió visual i la comunicació. L’idea, iniciada per l’artista francés Julien de Casablanca en la qual ja han participat artistes a les ciutats de Madrid o Barcelona, consisteix a fotografiar obres d’art i imprimir les imatges per tal d’enganxar-les directament a les façanes dels carrers.

La primera prova d’aquest nou projecte artístic i creatiu s’ha dut a terme aquest cap de setmana al Mucbe, amb un taller per a xiquets i xiquetes que ha servit per a repassar la història de la pintura mural, des de la prehistòria fins a l’actual art urbà, i per enganxar a les parets del pati interior del Casal Municipal les primeres il·lustracions que formaran part d’aquest museu urbà. Les impressions no superaran els 1,5 metres d’alçada, per tal que siguen els xiquets i xiquetes els qui les enganxen a les parets.

Superada aquesta primera prova, el projecte s’anirà escampant per la ciutat, amb més de 90 dibuixos i pintures dels segles XVI i XVII que es repartiran en diverses zones de la ciutat, des de la plaça del Mercat, el carrer del Carme o l’edifici de Correus, entre d’altres.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: