El missatge de Nino a l’afició de l’Elx CF

Benvolguts il·licitans:

Ha arribat el moment de finalitzar una etapa inoblidable de la meva vida. Vull comunicar-vos que dono per finalitzada la meva carrera com a futbolista professional. Deixo el futbol amb la nostàlgia de tot jugador que ha nascut per ser futbolista, però orgullós d’haver gaudit de la meva professió. Per a mi ha estat un honor formar part de l’Elx C.F., portar el braçalet de capità i contribuir amb els meus gols a fer més gran la història de l’Elx C.F.

Retrocedint vint anys enrere, he de reconèixer que he complert el meu somni de nen, i he arribat a aconseguir objectius que mai hagués imaginat. Arribar a ser el jugador amb més partits i gols de la història de l’Elx C.F, ha estat fruit d’un jugador que ho va donar tot per l’escut de l’Elx C.F. Els meus gols queden en el llegat l’Elx C.F, i el so de l’afició corejant el meu nom queda en el meu cor franjiverde.

Agrair a tots i cada un dels professionals amb els que he coincidit en la meva etapa futbolística, tant en l’Elx C.F com en els meus anteriors equips, categories inferiors Club Esportiu Vera i Reial Madrid, Llevant U.D, Club Esportiu Tenerife i Club Atlètic Osasuna. Presidents i directives dels clubs, que han confiat en el meu treball, entrenadors que m’han transmès coneixements futbolístics, companys amb els quals he gaudit jugant a futbol, ​​encarregats de material amb els quals he compartit rialles, serveis mèdics, departament de premsa i tots i cada un dels empleats de el club per tractar-me amb el màxim respecte i fer-me sentir il·licità des del primer dia que arribi a Elx en l’estiu de 1997. han contribuït a formar Nino com a professional i com a persona.

Finalment, evidentment, agrair a l’afició franjiverde. Des del meu presentació com a jugador m’han respectat, valorat i mostrat el seu suport incondicional. Sempre he intentat correspondre’ls amb els meus gols, treball i humilitat. Espero i desitjo que em recordin com un professional que va donar tot pel club i que el llegat de Nino, basat en el respecte i compromís per aquesta franja, serveixi com a referent per a altres jugadors del planter de l’Elx C.F.

Una forta abraçada

NINO

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: