El meeting de Castelló quintuplica el pressupost en premis i repartirà 24.000€

El proper dia 16 de juny el Gran Premi Diputació de Castelló memorial Jose Antonio Cansino farà un nou salt de qualitat i estarà per primera vegada dins del circuit mundial d’atletisme, el World Athletics Continental Tour Challenger. Això comportarà un altre salt evolutiu pel que fa a la repercussió econòmica, ja que per a aquesta edició el pressupost en premis als atletes es multiplicarà per cinc respecte a l’any anterior aconseguint la suma de 24.000 €.

Aquest increment és possible gràcies a l’aposta per part de les institucions públiques i patrocinadors privats que donen suport a l’esdeveniment i que aquest any han impulsat encara més el Platges de Castelló en l’organització de l’esdeveniment. Seran 12 de les 27 proves que componen l’agenda del meeting les que reparteixin premis econòmics entre els seus participants, les 12 proves que estaran dins del programa del Continental Tour, i repartiran premis als 3 primers classificats: 1.000€ al primer, 600€ al segon i 400€ al tercer.

Aquestes proves han estat seleccionades amb l’objectiu de reunir el millor nivell competitiu possible, apostant un any més pel mig fons i fons després de comprovar any rere any que la de Castelló és una pista on es fan grans marques. Proveu-ne són els resultats de la seva última edició amb atletes de 38 països, la consecució de fins a 21 mínimes olímpiques i sent el segon millor meeting d’Espanya després de Madrid.

Així doncs, els 800, 1.500, 3.000 obstacles i el 5.000 seran els eixos sobre els quals giri la tarda d’atletisme al Gaetà Huguet i que es veurà complementada amb concursos on s’esperarà també un altíssim nivell com són la longitud i el disc masculí o el pes i la longitud femenina. A més, el meeting no ha deixat de banda la velocitat, col·locant proves de 100m, 200m i 400m a la primera part del programa.

Finalment, cal destacar que, atès l’alt nivell competitiu esperat, l’organització ha fixat unes marques mínimes de participació per a les proves de més distància, encara que l’obtenció d’aquestes mínimes no garanteix la participació a l’esdeveniment. Aquestes mínimes són de 3:52:00 i 4:40:00 als 1.500 metres per a homes i dones respectivament, de 14:15:00 i 17:30:00 per als 5.000 metres i de 9:00:00 i 10 :25:00 per als 3.000 obstacles.

Informació i Foto: Club Atletisme Playas de Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: