DestacatEsports

El Llevant suma un punt davant el Eibar al Ciutat de Valencia (2 a 2)

El Llevant UD no va poder fer-se amb els tres punts (2-1) davant l’Eibar després d’anar per davant en el marcador en dues ocasions. Un gol de Morales en els inicis del xoc va fer presagiar un ambient tranquil al feu llevantinista. No obstant això, Rochina va haver de tornar a canalitzar el ritme del partit després de la igualada d’Escalante. Ja en els instants finals, Sergi Enrich marcaria el segon dels armers per establir el definitiu empat a dos.

El conjunt blaugrana va saltar al verd del Ciutat de València amb una clara missió, un objectiu que Morales va acostar als de Paco López sense haver superat els primers sis minuts de joc quan va rematar sol dins l’àrea després d’un gran centre des del costat esquerre de Lluna . Amb un ritme de partit que es va anar apaivagant tal com anaven passant els minuts, els llevantinistes van ser ensenyorint-se de la trobada. No obstant això, sense arribar a l’equador de la primera part, una falta propera a l’àrea granota va ser el detonant de la igualada en rematar Escalante una pilota morta dins de la zona de perill defensada per Aitor Fernández. Ja amb el domini del xoc, els de Paco López van ser els encarregats de generar el perill sobre la porteria de Dimitrović. En una de les arribades, Gol Orriols va ser l’espectador de luxe per veure com el llançament llunyà -sense controlar-de Rochina s’endinsava a la meta basca, retornant la superioritat en el marcador al Llevant UD.

Represa la tranquil·litat al Ciutat de València, encara els restaria una ocasió als de Mendilibar abans d’enfilar el túnel de vestidors; Orellana va sembrar el silenci a l’estavellar un llançament contra el travesser llevantinista per a més tard veure com Sergi Enrich va enviar el cuir directament fora. Sobrepassat el temps reglamentari de descans, els de Paco López van tornar a prendre la batuta del partit, avisant a la SD Eibar en nombroses ocasions; Postigo no va arribar a connectar amb la testa una pilota plogut al segon pal i tot seguit Dimitrović va atrapar una centrada-xut de Lluna. Les més clares a favor dels granotes van arribar sobrepassada la meitat del segon període. Mayoral va estavellar una pilota al travesser deixant l’avantatge mínim en el lluminós del Ciutat. Agafant l’esquena dels armers gràcies a la velocitat de Morales va arribar l’ocasió de Moses Simon que va perdonar a porta buida després de rebre una pilota ras al segon pal.

Després errar en diverses accions, els de Mendilibar es ho van ser creient, ficant als de Paco López en la seva àrea. Sense parar en la pressió, finalment van forçar l’empat abans d’enfilar els últims deu minuts del partit de la lliga. Sergi Enrich va controlar una pilota dins de l’àrea granota per fer el 2-2 gràcies a un llançament creuat. Finalment, el Llevant UD va sumar un disputat punt en la persecució del seu objectiu.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 29, disputat al Ciutat de València davant 16.179 espectadors.

Informació i Foto: LevanteUD

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.