El Llevant ha participat hui al dia de la bandereta de la Creu Roja

Informació i Foto: http://www.levanteud.com

El Llevant UD ha participat avui divendres al Dia de la Bandereta de la Creu Roja amb la constitució d’una taula petitòria, que de primera hora del matí ha estat instal·lada a la Plaça dels Pinazo.

La taula ha estat presidida per Kika Ruiz Sanahuja, patrona de la Fundació, i en ella han participat de manera voluntària les integrants de la Penya Dones d’Agustinet així com de les esposes de diversos consellers i empleats de l’entitat.

Durant el matí s’han acostat a la taula petitòria representants dels diversos estaments de l’entitat, així com els jugadors Boateng, Shaq, Guti i Ida que ha representat a la plantilla granota, tant de l’equip masculí i com del femení.

El Dia de la Bandereta aquest any és “Un dia a favor de la Infància i la Joventut”, de manera que els fons recaptats es destinaran als infants i joves en dificultat social, per donar suport als més petits ia les seves famílies, facilitant-suport escolar, aliments, materials de primera necessitat …

Aquest any es van a instal·lar 100 taules petitòries a la ciutat de València, de les que 84 es desplegaran avui divendres a emplaçaments estratègics de la ciutat de València, i un total de 16 taules petitòries el dissabte 11.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: