El Llevant FS aconsegueix una victòria importantissima davant el Jimbee Cartagena

El Levante UD FS va aconseguir una victòria importantíssima davant d’un Jimbee Cartagena que arribava a territori blaugrana com a aspirant directíssim a una de les places de play-off pel títol que de moment està en possessió dels de David Madrid i que, amb el 4-3 final, es consolida una mica més a falta de cinc jornades per al final de la temporada regular a la Primera Divisió de la LNFS. A falta d’una mica més de mig minut per al final del xoc, els llevantinistes queien per 2-3 però la fe i, per fi, la justícia van aparèixer per ficar la directa cap al somni que és classificar-se per a la fase final del campionat.

El va buscar tant i amb tal afany el Llevant UD FS que de vegades es descuidava i ho pagava amb gols a favor de l’adversari. Va ser el que va succeir en el 7 ‘quan, del possible 1-0 amb una contra conduïda per Cecilio, es va passar al 0-1 convertit per Franklin. Ho va intentar pel civil i per la criminal el quadre blaugrana en el primer temps però el marcador no es va moure més a l’espera del que succeís quan es tornés dels vestidors. I va quedar clar que els granotes volien el triomf ja que, al 22 ‘, Gall enviava la pilota a la xarxa després d’un gran jugada de Javi Rodríguez. El partit anava per fases i li tocava als de David Madrid ficar en la seva part de la pista a l’Jimbee Cartagena però de nou un descuit es convertia en el segon de Franklin. Per descomptat no s’ajustava al que s’ha vist en l’40×20 i per això Jorge Sants va igualar en el lluminós després trepitjar-la i enviar-la al fons de la xarxa.

Tampoc semblava que l’equip d’André Brocanelo s’anés a conformar i, tot i que els de Madrid van ser superiors, van tenir també les seves opcions. A falta de cinc per al final, Juanpi es va treure una gran volea després d’un córner que establia el 2-3 que feia sotsobrar però no decaure l’ànim del Llevant UD FS. El temps es consumia i se succeïen les ocasions: Bateria i Pedro Toro posaven a prova la consistència de la fusta i, en el Llevant UD FS, a falta de menys d’un minut per a la conclusió, entrava en acció el porter-jugador Márquez. El tancament va exercir més que mai de capità i, com els grans ciclistes, li va pegar de ronyó una canonada davant el qual Marcao gairebé no va poder ni reaccionar. Quedava poquíssim i li tocava jugar de cinc a Jimbee Cartagena. El Llevant UD FS es va defensar amb ungles i dents i la seva concentració va tenir premi: tres segons quedaven per al final i va robar, la pilota va caure als peus de Gall i, a punt de sonar la botzina, va acompanyar a la pilota amb l’empenya per marcar el 4-3. Bogeria, disbauxa, frenesí. Els tres punts es quedaven a Paterna i el somni d’arribar als play-off cada vegada està més a prop.

Informació i Foto: LevanteUD

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: