El litoral de la Comunitat Valenciana part d’una previsió superior al 70% per al pont del Pilar

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat avui que els hotels de litoral de la Comunitat Valenciana “parteixen amb unes previsions superiors a l’71% per al pont del Pilar.

Colomer ha avançat així els resultats de l’enquesta realitzada per Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d’hotels, tant de litoral com d’interior, de la Comunitat Valenciana.

Així, les dades de l’enquesta realitzada per Turisme Comunitat Valenciana per al pont del Pilar mostren una previsió per al conjunt d’hotels de litoral de la Comunitat Valenciana sobre reserves confirmades a dia d’avui que arriba al 71,10%, 29,5 més que el 2020.

Així, sobre la mostra de les reserves realitzades per als dies 9, 10 i 11 d’octubre, Benidorm compta amb una reserves de l’72,5%, 32.5 punts més que el mateix període del 2021; els hotels de litoral de València parteixen amb unes reserves de l’48,33%, 15,9 punts més que el pont de 2020; la ciutat de València estima una ocupació de el 79,7%, un 49% més que el 2020.

Els hotels de litoral d’Alacant, sense incloure Benidorm, preveuen una ocupació sobre reserves confirmades de l’74,9%. 32,8 punts més que el pont de 2020; i els de litoral de Castelló de el 61,8%.

Sobre aquestes dades, Colomer ha ressaltat que “posen de manifest la reuperación de l’activitat turística després d’un llarg període molt complicat marcat per la pandèmia de COVID-19”.

En aquesta línia, Colomer ha assenyalat que “les xifres han de inspirar-nos per millorar i reforçar els nostres objectius de qualificació i aposta per la diferenciació” i ha afegit que “hem de continuar treballant per mostrar la nostra àmplia oferta turística i per recordar que som un destí que està obert tot l’any “.

Pel que fa a l’interior, les previsions per al pont del Pilar mostren que els hotels d’interior de la Comunitat Valenciana preveuen una ocupació superior a l’63%.

Per províncies, els hotels d’interior de Castelló estimen una ocupació propera a l’68,6 %% per als dies 9, 10 i 11 d’octubre, els hotels de la província d’Alacant estimen més de l’46% d’ocupació i els de la província de València compten amb unes reserves superiors a l’60%.

Balanç de el bo viatge

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer ha ressaltat que “el bo viatge contribueix a dinamitzar la demanda turística” i ha assenyalat que “moltes de les reserves realitzades per aquests dies s’han fet a través d’aquest programa”.

Cal assenyalar per a aquesta tarecera fase d’el programa Viatgem CV, que abasta de el 15 de setembre a l’31 de desembre, de les 12.500 reserves previstes a través d’el bo viatge, ja s’han realitzat 9.062 reserves.

Es tracta d’un bo descompte de l’70% impulsat per Turisme Comunitat Valenciana per viatjar per la CV, amb l’objectiu d’incentivar la demanda turística interna en períodes d’estacionalitat davant els negatius efectes socioeconòmics ocasionats per la COVID-19.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: