Esports

El lider Bisontes Castellón Futbol Sala Femeni s’imposa al CD La Concordia (2-0)

Bisontes Castelló FSF arrenca la segona volta amb victòria després de superar a Chencho el CD La Concordia per 2-0 en un dels partits més intensos de la temporada. Les castellonenques van vèncer amb gols de Rocío i Carlota, i mantenen el liderat de Segona divisió una setmana més, malgrat comptar amb un partit menys per l’ajornament de la jornada passada.

Bisontes Castelló i La Concordia van saltar a la pista de Chencho amb molt de respecte coneixedors del potencial dels dos equips sobre la pista. El primer avís seria de Sara que gairebé aconseguia avançar Bisontes pitjor no aconseguia culminar bé l’atac.

La Concordia també tenia opció d’avançar-se, però Fuster sota pals estava fantàstica a la mà a mà amb la rival i aturava bé l’ocasió de perill.

Finalment Rocío seria l’encarregada d’obrir el marcador al partit amb un golàs que empalava de volea i clavava per alt sense deixar cap opció a la portera catalana, col·locant l’1-0 al marcador amb què s’arribaria al descans.

La segona part les catalanes portarien més la iniciativa del joc, que buscaven el gol de l’empat, però no arribaven a generar perill excessiu. Bisontes Castelló per la seva banda, intentava ampliar l’avantatge a la contra, però sense gaire èxit.

Tots dos equips s’anaven carregant a poc a poc de faltes i el conjunt català cada cop pressionava més a la recerca de l’empat. Finalment Carlota ampliaria diferències al marcador i donava més tranquil·litat al matx col·locant el 2-0 quan faltaven cinc minuts per al final.

La Concordia no es donava per rendida i treia el joc de cinc a la recerca de l’èpica, però les d’Ángel Zurilla aguantaven en defensa i finalment s’arribava a la conclusió del matx amb la victòria de Bisontes Castelló.

Amb aquesta victòria, les d’Ángel Zurilla continuen líders una setmana més a Segona Divisió, i ja tenen 39 punts i un partit menys. La setmana que ve, les de Castelló es mesuren al CFS Eixample per recuperar la jornada ajornada.

Informació i Foto: Bisontes Castellón Futbol Sala Femeni.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.