El Levante UD posa en marxa la compensació als abonats que no van poder presenciar el Levante UD-Real Madrid de la 21-22 per restriccions d’aforament

El Levante UD informa que, des del 16 de Juny, els 4.219 abonats que no van poder gaudir del partit Levante UD vs Reial Madrid disputat el dia 22 d’agost de 2021, a causa de restriccions d’aforament, podran rebre la compensació de la part proporcional de el seu abonament (5,26% de limport total del seu abonament).

El club ha proposat tres possibilitats de compensació per als abonats que s’hauran de sol·licitar de manera en línia.

Des del 16 fins al 30 de juny, a través de la nostra pàgina web abonos.levanteud.com/mi_abono apareixeran 3 opcions:

OPCIÓ 1 – Devolució del 5,26% del preu de l’abonament en efectiu o xec bancari. En sol·licitar aquesta opció es desplegarà un calendari a la web i serà imprescindible sol·licitar cita prèvia de dia i hora per acudir a les oficines. No s’atendrà ningú que no tingui cita prèvia per evitar cues i aglomeracions i donar-los una atenció personalitzada. La devolució es farà a les oficines del club de l’1 al 29 de juliol en horari de 9 a 15h de dilluns a divendres.

OPCIÓ 2 – Donació del 5,26% del preu de l’abonament a la Fundació Cent Anys Levante UD per col·laborar amb les activitats i els projectes socials de l’Àrea Social així com la seva aposta i compromís amb l’esport inclusiu (coneix més de la Fundació PINCHANDO AQUÍ ). Els que escullen aquesta opció rebran un certificat de la donació per a les deduccions fiscals de la Renda 2022.

OPCIÓ 3- Convertir el 5,26% del preu de l’abonament en un saldo a favor al seu moneder granota per descomptar en la renovació de l’abonament de la temporada 22-23 o per utilitzar en la compra de productes a les nostres botigues granotes.

Aquestes tres possibilitats de compensació del 5,26% estaran vigents del 16 de juny al 30 de juny. Tots aquells abonats que passat aquest temps no hagin seleccionat cap de les tres opcions, automàticament se’ls aplicarà lOPCIÓ 3.

Per a qualsevol dubte, informació o aclariment, els abonats poden contactar amb el Levante UD al telèfon 963 379 530. Des del club es recomana no acudir a les oficines sense cita prèvia per donar-los una atenció personalitzada a cadascun dels nostres abonats.

Informació i Foto: Levante UD

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: