Esports

El Levante UD FS paga cars els seus errors al primer partit de l’Elite Round

Levante UD FS: Fede (P), Rescia, Mario Rivillos, Hamza i Pedro Toro -Quintet inicial- Néstor Berga (PS), Araça, Rafa Usín, Tolrà, Rubi, Gall, Roger Serrano, Cayetano i Pachu.

FC Uragan: Koltok (P), Mykola Grytsyna, Radevych, Kordoba i Fareniuk -Quintet inicial- Levandivskyi (PS), Koval, Sheremeta, Zavertanyi, Shved, Mykhailo Grytsyna, Masevych i Abakshyn.

Àrbitre: Victor Chaix i Cédric Pelissier (comitè francès) van amonestar del Levante UD FS a Pedro Toro i Gallo. Per part del FC Uragan a Koltok.

Gols: 1-0, min. 11, Tolrà. 1-1, min. 13, Sergiy Koval. 1-2, min. 16, Danyil Abakshyn. 2-2, min. 23, Tolrà. 3-2, min. 32, Araça. 3-3, min. 36, Sergiy Koval. 3-4, min. 37, Abakshyn. 3-5, min. 38, Artem Fareniuk.

El Levante UD FS va arrencar l’Elite Round encaixant una derrota davant un FC Uragan que amb poc va fer molt de mal. Una primera part en què els granotes no van trobar la manera de ser líders del matx els va enviar per sota del descans. La reacció va arribar a la segona part, tot i això l’arranjament final dels ucraïnesos va acabar deixant sense opcions els llevantinistes després d’haver remuntat prèviament.

Complicada primera part per a un Levante UD FS que es va veure superat físic davant un conjunt que no va deixar d’assetjar-lo en la sortida de pilota i que buscava ràpidament el contacte físic. Els de Diego Ríos tot i que van provar fortuna primer, van patir posteriorment amb diversos acostaments dels rivals. Tot i això, van ser els blaugranes els primers a avançar-se després de sumar minuts molt sòlids en què es van apoderar del partit: Gallo en una pilota morta va ser la més ràpida per desviar i aconseguir servir la pilota a un Tolrà que va rematar a plaer. L’alegria va durar fins que Sergiy Koval va aconseguir trobar el forat necessari a l’àrea per igualar el xoc tan sols dos minuts després. Abans del descans els vermells van capgirar el marcador en una jugada de mala fortuna per als granotes: un rebot va servir en safata el cuir a Danyil Abakshyn que va batre Fede amb una rematada rasa.

Van arrencar millor els llevantinistes al segon acte després del pas per vestidors. Tolrà va restablir la igualada al cap de tres minuts amb un autèntic míssil a la sortida d’un córner. A partir d’aquí van ser els de Diego Ríos els que es van apoderar del control del partit, fet que va tenir fruit un cop superat l’equador dels segons 20 minuts, Araça amb la puntera, tornava un just avantatge als blaugranes. Tot i això, els ucraïnesos igual que ja va passar a la primera part, van empatar el partit gairebé de manera immediata amb un nou gol de Koval. Tan sols un minut després Abakshyn capgirava una vegada més el partit. En els caòtics minuts finals i ja amb el joc de cinc, FC Uragan va aconseguir distanciar-se al lluminós amb el cop de cap de Fareniuk.

Informació i Foto: Levante UD

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.