Esports

El Levante UD Femení cau a Buñol en una trobada que va merèixer més

Levante UD: Korenciova, N. Mendoza, Toletti, S. Lloris (min. 61, Jucinara), Irene G. (min. 78, Tatiana Pinto), Andonova (min. 52, Gio), Redondo, L. Baños, V · Calligaris (min. 78, Cometti), Paula T. i Crivelari (min. 78, Carol).

Athletic Club: Quiñones, Moraza (min. 46, Eunate), Valdezate, M. Unzué, Oihane, Oguiza, Istillart (min. 57, Itxaso), Azkona, L. García, Arana (min. 76, Peke) i V. Gimbert.

Àrbitre: Martínez Madrona (comitè murcià) va amonestar per part del Levante UD a Andonova. De l’Athletic Club a Oihane, Moraza, Oguiza i Quiñones.

Gols: 1-0, min. 1, Andonova. 1-1, min. 24, L. García. 1-2, min. 44, V. Gimbert. 2-2, min. 63, Alba Redondo. 2-3, min. 67, L. García.

Derrota d’un Levante UD Femení que sens dubte va merèixer més en un matx en què no va aconseguir convertir les seves arribades a la porteria de Sun Quiñones. Per la seva banda, les blanc-i-vermelles sí que ho van fer, aconseguint convertir les seves úniques aproximacions perilloses sobre la porteria de Korenciova per acabar emportant-se el matx per la mínima a Buñol.

El Levante UD Femení va arrencar seguint el millor dels guions: ni dos minuts havien transcorregut quan després d’una bona acció d’Alba Redondo, Andonova amb la testa aconseguia perforar la porteria defensada per Sun Quiñones. Tot i això, les d’Iraia Iturregui van aconseguir sobreposar-se al gol inicial i al 24′ aconseguien el gol de l’empat amb un llançament de L. García que no estaria exempt de dubtes per un possible fora de joc. Ja a les portes del descans, V. Gimbert va mesurar els temps a l’àrea granota per rematar un córner a la perfecció i posar les seves al davant al lluminós just abans d’enfilar la bocana de vestidors.

Ja al segon acte, les de Villacampa van aconseguir sumar els seus millors minuts durant el matx, apoderant-se del control de l’esfèric i tancant les lleones a la seva parcel·la del terreny de joc. Tant va al càntir la font que Alba Redondo va aconseguir fer el de l’empat amb encara mitja hora per disputar-se. Van poder fer fins i tot el tercer en les dues accions posteriors, però Toletti en primera instància i posteriorment Alba no van gaudir de la suficient fortuna en les rematades. Qui si va materialitzar l’ocasió va ser Lucía García després d’aconseguir depassar Karenciova en una acció que va sorgir després d’un servei de banda del Levante UD. Les granotes van intentar buscar el gol que els emparellés al marcador, no obstant un sòlid Athletic Club va fer pinya i va impossibilitar la tasca llevantinista.

Informació i Foto: Levante UD

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.