El Levante UD comença la campanya d’abonaments per a la temporada 2022/2023

El Levante UD comença a partir de les 10:00 la campanya d’abonaments per a la temporada 22-23. L’abonament inclou tots els partits de la Lliga Smartbank i de la Copa del Rei que se celebrin a l’estadi Ciutat de València.

Com a primera novetat, el club ha decidit dedicar aquesta primera setmana EXCLUSIVAMENT A LA RENOVACIÓ ONLINE (pots accedir PUNXANT AQUÍ) dels seus abonats per mitjà de la plataforma: https://abonos.levanteud.com , o entrant a la pàgina web oficial https ://www.levanteud.com

Serà a partir del dilluns, dia 27, quan, alhora que la renovació en línia, s’iniciï la RENOVACIÓ PRESENCIAL a l’estadi (accés per porta annexa a oficines).

El club manté, pel que fa a les campanyes d’abonaments anteriors, la bonificació per fidelitat per a la temporada següent, el criteri de posar en valor la condició d’abonat-accionista, per exemple, en la prioritat d’accés a l’estadi i els mètodes de devolució de l’import. de l’abonament en cas de no poder gaudir de tots els partits.

Fins al 12 de juliol tots els seients dels nostres abonats estan reservats.

CONDICIONS

El club BAIXA ELS PREUS respecte a l’abonament de la temporada 21-22 ia més ofereix UN DESCOMPTE DEL 50% per a la temporada 23-24 en cas d’assolir l’objectiu de l’ascens a Primera Divisió si l’abonat accionista (amb almenys una acció adquirida abans de la data del primer partit de Lliga de la temporada 22-23) assisteix a més del 75% dels partits oficials celebrats al nostre estadi.

D’altra banda, s’aplica la PROMOCIÓ PER FIDELITAT del descompte del 30% als abonats accionistes de la temporada 21-22 que hagin assistit a la totalitat de les trobades al Ciutat de València.

A més, els accionistes posseïdors de quatre accions o més es beneficien d’un descompte, independentment d’haver complert o no la bonificació per fidelitat. El descompte a l’abonament adult i juvenil és de 60 euros ia l’abonament infantil el 50% del preu*.

A més, una altra novetat important és la possibilitat de DOMICILIAR EL PAGAMENT DE L’ABONAMENT, a partir d’aquesta temporada, fet que suposa un descompte d’un 5% sobre el preu final.

*No estan incloses les grades Di_Capacitat i Animació-Levante Fans

Per a més informació sobre preus, terminis per a la renovació d’abonaments, renovació online, canvi de zona al camp, noves altes, formes de pagament, recollida d’abonaments, factura, incidències amb l’assistència al Ciutat, recollida d’abonaments o informació per a accionista en relació amb l’abonament, PUNXA AQUÍ per accedir a la web d’abonaments 22-23.

CENTRE DE TRUCADES

El club ofereix un dispositiu de centre de trucades, amb els números 96 001 19 07 / 673 89 57 22, per atendre els dubtes i ajudar en les gestions tots aquells aficionats que ho necessitin. L’horari d’atenció serà, dies laborables, de dilluns a divendres de 10.00 a 20.00 hores.

El club ofereix l’opció de posar-se en contacte amb nosaltres via correu electrònic: abonos@levanteud.es

Informació i Foto: Levante UD

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: