El Ivace destina 20 milions d’euros a finançar la investigació entre centres tecnològics i les empreses

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publica aquest dilluns la convocatòria d’ajuts de l’Ivace als Centres Tecnològics de la Comunitat per al desenvolupament de projectes d’I + D de caràcter no econòmic en cooperació amb empreses.

El pressupost destinat arriba als 20 milions d’euros, “amb el qual volem recolzar aquelles investigacions- ha assenyalat el conseller d’Economia, Rafa Climent- els resultats puguin ser ja transferits a les empreses per donar-los suport en la seva activitat i contribuir a la millora de la seva competitivitat “.

Amb aquestes ajudes, cofinanciadas per la Unió Europea a través dels Fons FEDER, Ivace innovació contribueix a la transformació de sistema productiu valencià cap a activitats de més valor afegit millorant, a el mateix temps, els mecanismes i canals per a la transferència de coneixement i tecnologia des els centres tecnològics de la Comunitat.

Dins d’aquesta convocatòria, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial dóna suport tant projectes d’investigació fonamental o industrial, o bé de desenvolupament experimental.

Entre els requisits exigibles està que tots els projectes han d’incloure activitats de promoció dels resultats obtinguts i han d’emmarcar-se en els àmbits de Desenvolupament Regional identificats en l’Estratègia d’Especialització Intel·ligent per a la Recerca i Innovació a la Comunitat Valenciana (RIS3-CV).

costos subvencionables

Entre les despeses que es financen a través d’aquesta convocatòria estan les de personal propi de caràcter tècnic i científic, les despeses en serveis externs necessaris per al desenvolupament de el projecte així com les despeses generals de funcionament i de personal propi de gestió i administració.

Ivace innovació dóna suport fins al 100% d’aquests costos arribant l’ajuda màxima fins els 250.000 euros per projecte en el qual participi un sol centre tecnològics i no superarà els 200.000 euros per centre participant en el cas de projectes d’I + D en col·laboració entre centres .

El termini per presentar les sol·licituds comença aquest dimarts 23 de febrer i finalitza el proper 30 d’abril.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: