El IV Congrés sobre Dret Concursal abordarà a Benicàssim els dies 2 i 3 de juny la reforma del text refós de la Llei concursal

Els pròxims dies 2 i 3 de juny de 2022 se celebra a Benicàssim el IV Congrés de Dret Concursal. Magistrats mercantils i professionals del dret i l’economia tindran ocasió d’analitzar el procés de profunda reforma del text refós de la Llei concursal, després de la necessària incorporació de la directiva 2019/1023, sobre marcs de reestructuració preventiva.

Aquest context obri noves oportunitats professionals en el camp de la «preconcursalitat», en introduir la figura de l’expert en reestructuració de deutes, i al mateix temps, genera un bon nombre de dubtes, vinculats al futur de la professió d’administrador concursal. El congrés aspira a donar resposta a aquestes qüestions, a fi de poder oferir una certa tranquil·litat als professionals que s’hi dediquen, abordant també diverses de les incidències pràctiques que més els afecten.

El congrés pretén aprofundir en altres matèries que no estan directament afectades per la directiva, però han sigut objecte de modificació pel projecte de llei, o continuen generant debat. Entre les primeres se situen el procediment especial del Llibre tercer, o els canvis en matèria de liquidació d’actius i el paper que les entitats especialitzades puguen tenir en el futur. Entre les segones, cal esmentar les qüestions registrals més habituals quan s’escomet la venda d’immobles en concurs.

El Col·legi d’Economistes de Castelló, Credilex i Trademat Europe patrocinen aquest congrés, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benicàssim, municipi que acull el fòrum des de la primera edició.

Fins a l’1 de maig roman obert el període per a la inscripció amb tarifa reduïda.

Més informació, programa i inscripcions en la web de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa: http://www.fue.uji.es/derechoconcursal

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: