El Institut Cartogàfic Valencià convoca el XIV Premi de Cartografia i Territori Pare Tosca

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, a través de l’Institut Cartogràfic Valencià (ICV), ha convocat per a aquest exercici 2021, el XIV Premi de Cartografia i Territori Pari Tosca, segons ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV).

Aquests premis, ha explicat el conseller Arcadi España, tenen com a objectiu “reconèixer i estimular la creació tècnica, l’enginy i l’esforç en la recerca en matèries relacionades amb les competències que té l’Institut Cartogràfic Valencià”.

Així, el conseller ha destacat que el jurat valorarà el contingut, originalitat, creativitat, rigor, aplicabilitat pràctica, qualitat de la presentació, viabilitat tècnica i econòmica, i innovació tecnològica dels treballs que es presentin.

En concret, la matèria dels treballs que puguin optar a aquests premis ha d’estar relacionada amb la geomàtica: cartografia, fotogrametria aèria i terrestre, teledetecció, geodèsia i sistemes d’informació geogràfica, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

La convocatòria inclou dues modalitats de premi, una corresponent a treballs de fi de grau i una altra a treballs de fi de màster. La dotació dels premis en la modalitat de treballs de fi de màster serà de 1.800 euros, i en la modalitat de treball de fi de grau de 1.200 euros.

Podran participar en aquesta convocatòria les persones matriculades en qualsevol universitat pública de la Comunitat que hagin aprovat el treball de fi de grau o el treball de fi de màster en el curs acadèmic 2020-2021.

El termini de presentació de sol·licituds serà de l’1 al 22 d’octubre de 2021. Les sol·licituds per a participar es presentaran exclusivament per via telemàtica, i estarà accessible en la seu electrònica de la Generalitat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: