El Hemisfèric estrena en octubre la película IMAX ‘Volcanes’

L’Hemisfèric de la Ciutat dels Arts i els Ciències incorpora a partir de l’1 d’octubre la pel·lícula IMAX ‘Volcans’ en la seva programació. El documental explica com es va formar la Terra i reuneix imatges espectaculars, des d’un volcà actiu a Indonèsia fins a la ciutat de Pompeia, del llac de lava a Vanuatu fins als estanys àcids i guèisers a Etiòpia.

Fa 4.500 milions d’anys van sorgir els primers volcans a la Terra. La vida va prosperar dins d’aquests paisatges volcànics on sorgeixen els primers ecosistemes del planeta.

‘Volcans’ explora la contribució dels volcans més espectaculars del món en la formació dels hàbitats terrestres i explica com continuen influint en l’actualitat.

La pel·lícula, que compta amb la participació del fotògraf de ‘National Geographic’ Carsten Peter, mostra els efectes que tenen els volcans sobre les poblacions, passades i presents, a través d’un dels espectacles més impressionants de la natura.

Els espectadors i espectadores poden esquivar les roques a la vora d’un volcà actiu a Indonèsia, descendir a un llac de lava a Vanuatu i visitar increïbles estanys àcids, guèisers i camps de dipòsits minerals a Etiòpia, a més de viatjar per tot el món per veure la ciutat fantasma arqueològica de Pompeia, els respiradors hidrotermals en el fons de l’oceà i observar en primera persona els devastadors efectes de l’erupció d’Kilauea a Hawaii el 2018.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: