El Hemisfèric celebra aquesta setmana les ultimes sesions de ‘Las Nocturnas de verano’

El Hemisfèric celebra aquesta setmana les dues últimes sessions del planetari en directe ‘Les Nocturnes d’estiu’ que mostra al públic com és el cel estival.

Aquestes projeccions especials d’astronomia seran el dijous 2 de setembre a les 20 hores i el dissabte 4 de setembre a les 21 hores. Encara queden entrades disponibles en la web consultar aquí

Més de 3.200 espectadors han assistit a les 18 sessions de l’espectacle celebrat en la Ciutat de les Arts i les Ciències des del passat 1 de juliol. El planetari ha aconseguit una ocupació superior al 91%.

El Hemisfèric segueix amb aforament reduït, segons estableix la normativa vigent per als cinemes, la qual cosa permet la distància d’un seient entre persones o grups de persones convivents

‘Les Nocturnes d’estiu’, que compta amb banda sonora original, descobreix al públic com és el cel nocturn estival, algunes de les seves curiositats i les constel·lacions més representatives del cel a l’estiu.

El planetari, narrat en directe, mostra Saturn, els anells més famosos de l’univers i algunes de les llunes més estranyes del sistema solar. Nebuloses, cúmuls estel·lars i restes d’estrelles moribundes es revelen de manera espectacular gràcies al sistema de projecció del Hemisfèric.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: