El guitarrista i compositor Pedro Navarro torna a Teatre Payà


El proper 12 de desembre a les 20 hores es donarà cita al Teatre Payà de Borriana l’espectacle de l’guitarrista i compositor Pedro Navarro. Tot un esdeveniment narrat amb una guitarra internacional abraçada a el flamenc i la música moderna.

El regidor de Cultura de Borriana, Vicent Granell, ha presentat una de les actuacions de la programació cultural de la tardor que tindrà lloc aquest final d’any al teatre de la capital de la Plana Baixa.

Després del seu retorn de Festival de Guitarra de Venècia el passat mes octubre, Pere Navarro torna a Teatre Payà, per presentar els temes de creació pròpia davant el seu públic més fidel.

Serà un espectacle on es barrejarà la fusió de la dansa flamenca d’Ana Llopis amb la banda de l’guitarrista de Nules i on es podran escoltar temes propis, en les mans de guitarrista internacional.

Abans de l’actual pandèmia de la Covid 19, el guitarrista havia recorregut els cinc continents, passant per ciutats tan dispars com Nova York, Chicago, Kansas City, Albuquerque, Los Àngeles, Sidney, Canberra, Roma, París, Estocolm, Donar es Salaam , Yaoundé, Guayaquil, Madrid, Ottawa, Montreal, Calgary, Edmonton, Ille de Re, Vendôme, Sofia, i Sozopol.

En paraules de l’guitarrista “em trobo il·lusionat a el tornar als escenaris de la nostra terra”, després d’haver hagut de suspendre concerts a Singapur, Japó, Canadà, Estats Units i altres cites a tot Espanya, durant aquest 2020.

L’edil de Cultura ha mostrat la seva satisfacció per “comptar amb l’estrena d’un espectacle d’un artista de la categoria internacional i de la qualitat musical de Pere Navarro, que a més és de la Plana Baixa i que inclou també l’acompanyament de la bailaora internacional borrianenc Ana Llopis “.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: